Fredax

Fredax Logo (2)

Fredax är för dig som går i sjätte klass och uppåt, vi träffas på fredagar klockan 19.00 i Betelkyrkans källare där vi brukar börja kvällen med fika och fortsätta med någon form av aktivitet! Vi vill skapa en god gemenskap där ungdomar kan träffas och ha trevlig tillsammans och där alla blir sedda och får vara med.
Runt klockan 21.30 har vi ett kvällsmöte med lovsång, någon form av undervisning och möjlighet till förbön.

Upplägget för kvällen kan variera, därför informerar vi varje vecka om vad som händer på våran Facebook-grupp. Där kommer också annan info om läger och konferenser som vi åker på!

Ljungby Baptistförsamling har antagit en trafiksäkerhetspolicy som ska gälla vid resor som är anordnade av församlingen. För att läsa den kan du klicka på följande länk: Barn- och ungdomsarbetets trafiksäkerhetspolicy.