Födas – arbeta – dö… Är det allt?

Så närgånget kan faktiskt det som vi brukar kalla för livsfrågorna formuleras. En annan formulering brukar lyda: Varifrån kommer vi? Varför är vi här? Vart är vi på väg?
Men hur än frågorna formuleras är det viktigt att erkänna att vi alla bär på dem. Men när fick Du tillfälle att tänka igenom eller diskutera livsfrågorna? Att gå Alphakurs ger Dig en sådan möjlighet!

Alphakurser anordnas idag av ca 66 000 olika kyrkor världen över. I Betelkyrkan har vi under mer än 15 år haft Alphakurser och flera berättar vilken viktig betydelse kursen fick bli.

Samtidigt som Alphakursen är öppen för alla våra frågor är den även en grundkurs i kristen tro. Den skapar djup gemenskap deltagare emellan, inte minst genom samtalen men också därför att vi äter mat och umgås med varandra varje gång.
Välkommen på en kostnadsfri ”prova-på-kväll” med föreläsning, information och mat:

Onsdag 12/10 18.30 i Betelkyrkan, Bergagatan 5 i Ljungby

Anmälan: info@betelkyrkan.net eller telefon 070 2413127