Minns du sången-kväll i Betelkyrkan 14/11

Lördagen den 14/11 är det ”Minns du sången”-konsert med Therese Crona med vänner. Therese och hennes medmusikanter är välkända för de flesta i Betelkyrkan och i Ljungby. De har bl.a. medverkat med musik och sång på den ekumeniska gudstjänsten under Ljungbydagarna och de är ute och spelar liknande konserter runt om i Sverige. Nu är det äntligen dags för en konsert i Ljungby och Betelkyrkan.

Med bas, gitarr, trummor, piano, fiol och stämsång, skapar de ett härligt gung med mycket spelglädje. När Therése Crona med vänner besöker Betelkyrkan Ljungby är Du varmt välkommen att lyssna och sjunga med i en salig blandning av Minns du sången-klassiker och en del egenskrivet material. Både på YouTube och Facebook kan du lyssna på smakprov från deras tidigare livespelningar. Sök då på ”Therése Crona med vänner”.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=mVyBSvtxzj0]

Konserten är kl 19.00 och det är ett samarrangemang med KFUM i Ljungby.

Pengarna som samlas in under kvällen går till KFUMs verksamhet. De har ett årligt läger där barn från Vitryssland får komma till Sverige.

Varmt välkomna!