Oaskonferens i Ljungby sommaren 2019 – vill du vara med?

En bild på all publik som närvarar på sommarkonferensen i Varberg

En bild från sommarkonferensen 2018 i Varberg

Den 23-27 juli 2019 kommer det vara Oaskonferens i Ljungby. Oasrörelsen är en karismatisk inspirationsrörelse inom Svenska Kyrkan som anordnar flera evenemang året runt där Sommarkonferensen är det största evenemanget.

Konferensen kommer hållas i Ljungby Arena och det beräknas komma c:a 4000 personer som skall bo i närheten och närvara på konferensen och även dess barnaktiviteter.

Detta kommer kräva mycket ideella insatser för att hålla ihop projektet och det behövs även mycket förböner.

För att informera om vad konferensen innebär och även erbjuda ett smakprov av lovsången och undervisningen som kommer erbjudas så hålls det den 25/10 ett stormöte i Ljungby Församlingshem dit alla intresserade är välkomna oavsett om man tänkt engagera sig eller ej.

Vid samlingen blir det:

• MiniOasmöte med lovsång och undervisning. Lisa Lerman leder lovsången och Hans Weichbrodt och Berit Simonsson talar
  • Information om Oasrörelsen
  • Information om mötet sommaren 2019, bl a planeringen så här långt och upplägg av allt praktiskt arbete – arbetsgrupperna
  • Möjlighet att anmäla sig till de olika arbetsgrupperna
  • Kaffe

Ytterligare information? Kontakta gärna:

Varmt välkomna!

Läs mer om Oasrörelsen och sommarkonferensen här.