Välkommen till Betelkyrkan i påskhelgen!

Vi närmar oss den viktigaste högtiden i kristenheten där vi påminns om att Gud gav sin son på korset för vår skull. Vi har samlingar både i Betelkyrkan, men även ekumeniska samlingar med de andra kyrkorna i Ljungby

Skärtorsdagen: Ekumenisk Getsemanestund i Pingstkyrkan med Mathias Nelson m.fl. kl 19.00

Långfredagen: Gudstjänst i Betelkyrkan kl 10.00 med Boris Nilsson som predikar och Jacob Wide och Frida Salomonsson som sjunger.

Påskdagen: Tillsammansgudstjänst med påskkör bestående av barn och vuxna under ledning av Lena Olofsdotter och gudstjänsten kommer ledas av Susanna Tingbratt och Frida Salomonsson.

Annandag påsk: Ekumenisk Emmausvandring. Vi startar vid Mariakyrkan kl 10.00 och det avslutas i Ljungby församlingshem med lunch.

Varmt välkomna till kyrkorna i Påskhelgen och vi önskar er alla en glad påsk!