Vill du sjunga i kör? Kom på vår Körhelg med Martina Möllås!

Den 29/9 kl 19.00 kommer det vara en konsert med Martina Möllås, lokalt kompband och en lokal kör i Pingstkyrkan i Ljungby, Martina, kompet och kören medverkar även på förmiddagsgudstjänsten på söndag 10.30, även det i Pingstkyrkan.

Martina Affisch - Körinfo

Arrangemanget är ett samarbete mellan Betelkyrkan och Pingstkyrkan i Ljungby och du som gillar att sjunga har nu möjlighet att vara med i kören som skall medverka på låtarna, alla som vill vara med är välkomna.

Det kommer bli körövning och inspirationsdag med Martina på lördagen den 29/9 från c:a 13.00, men om du vill få koll på låtarna innan så finns det möjlighet att vara med på de förövningar vi ska ha:

• 18/9 kl 19.00 i Pingstkyrkan Ljungby
  • 25/9 kl 19.00 i Pingstkyrkan Ljungby

Vi rekommenderar att du är med på minst någon av dessa två förövningar för att vi ska få koll på våra stämmor, om du har möjlighet.

Vi kommer ta upp anmälan till själva körhelgen för att kunna planera mat och scen.

Lite information om Martina:

Martina Möllås släppte hösten 2017 sin debutskiva ”Allting har sin tid” som av tidningen Dagen omnämndes som ”ett av årets starkaste album inom svensk kristen pop”

Martina är ursprungligen från norra Skåne, men bor sen flera år i Stockholm där hon jobbat som körledare, kyrkomusiker och sångpedagog.

Läs mer på Martinas hemsida.