Alpha

Just nu pågår en alphakurs i Betelkyrkan (se mer info nedan). Håll dig uppdaterad på vår hemsida/facebooksida/instagram så får du info när nästa kurs startar.

Vad är Alpha?
En alphakurs är ett vardagsrum för livets stora frågor. Till en alphakurs (precis som till betelkyrkan i övrigt😊) kan du komma precis som du är med din historia och dina erfarenheter av vad det är att vara människa, och tillsammans med andra utforska livets stora frågor.
Tanken är att en alphakurs kan få vara en oas där man får möjlighet att samtal om/utforska sådant som man inte alltid hinner med mitt i vardagen. Det kan handla om frågor som ”vad är min uppgift och mitt värde som enskild individ i en stor värld som består av flera miljarder människor?” ”Hur kan jag tänka om vad som är ett gott liv?” ”Finns det rätt och fel, ondska och godhet?” ”Finns Gud och är han i så fall god?” ”Och om Gud finns, vad har han i så fall med mitt liv att göra?”

Hur ser en träff ut?
Först äter vi god mat tillsammans, sen hålls ett föredrag utifrån ett kristet perspektiv på livet, och därefter har vi ett förutsättningslöst samtal utifrån föredraget men också utifrån de frågor du bär på.

Anmälan
Varmt välkommen att anmäla dig på telefonnummer 0760054265 eller via formuläret nedan.